søndag 29. november 2009

Veslemøy



Kan kjenne meg igjen litt der ;)

Har ikke blogget mye i november pga eksamenslesing, og jeg savner det litt innimellom. Men ærlig talt har jeg vært i Paris for en uke siden, og tiden har bare fløyet. 15. desember er den store dagen(eksamen). Skal bli fabelaktig å bli ferdig!

tirsdag 24. november 2009

Dagens kjole

Natalie Portman i Jason Wu.



Sjekk fine skoa. Har en kjole i lilla, svart og hvit som jeg tenkte å finne lignende sko til.

onsdag 18. november 2009

Til Paris idag

Jeg har hatt mye å lese til å eksamen, og har derfor ikke blogget på en liten stund. Måtte få lest mest mulig forrige uke for å være sikker på å være ajour, for idag skal jeg nemlig til Paris! Kan nesten ikke tro det. (Ennå). Det blir fantastisk å komme seg bort en tur, selv om det er midt i eksamenskjøret. Det betyr at mine fridager denne tiden før eksamen stortsett blir de i Paris! Absolutt ikke verst å tilbringe fridagene sine der, så jeg bare gleder meg.

Noen av de tingene jeg og venninnen min har planlagt å gjøre er:

-Dra på kaféen fra Amélie filmen
-Rusle rundt i Montmartre
-Louvre museet
-Ta turen opp i Eiffeltårnet(som jeg faktisk ikke fikk gjort sist)
-Spise makroner
-Rusle i Latinerkvarteret
-Se Notre Dame
-Shoppe
-Se på fantastiske juleutstillinger i butikkvinduene
-Kjøpe kaffe på Starbucks

Mye av dette er standard turistgreie, men det blir masse impulsivt som skjer underveis, og det skal jeg fortelle om når jeg er tilbake. Og skal ta masse bilder! Med Paris er det egentlig nok bare det å gå rundt og se, for det er sååå mye å se, og det å sitte på sjarmerende kaféer er typisk Paris ting å gjøre.

Au revoir! :)









tirsdag 10. november 2009

A-ha konsert



Var på A-ha konsert på fredag. Det overgikk all forventning, jeg sang og koste meg. En av favorittsangene er "The sun always shines on TV." Fiine sangen. Faktisk likte jeg de fleste sangene de spilte, og det uten at jeg hadde hørt de fleste av de. A-ha var på topp egentlig litt før min tid.

Donkeyboy varmet opp uten at jeg visste at de skulle det, hadde ikke noe i mot den overraskelsen! Fikk altså sett to av mine norske favoritt band :) Linnéa var kjempe søt i virkeligheten(ikke at hun ikke er det på bilder).

mandag 9. november 2009

Dagens kjole



Blake Lively i Chanel

onsdag 4. november 2009

Det snør

















Det snør ute! Har gledet meg til vinteren, og plutselig ikveld kom det masse store snøflak. Håper det legger seg og det blir hvitt til i morgen. Hadde ikke trodd det skulle komme så fort, så det var en gledelig overraskelse!

mandag 2. november 2009

Did it again



Har i et innlegg før skrevet om Did it again av Shakira, og nå har den nye musikkvideoen til Did it again kommet. Kjempe tøft med contemporary dans blandet med noe som kan minne om kampsport bevegelser. Tenker at dansen er en symbolikk for krangling og et brudd.

søndag 1. november 2009

Gårsdagen



Igår hadde jeg en koselig kveld ute med studievenninner. Så This is it på kino, og en tur på Fridays som var pynta til Halloween for anledningen. De ansatte hadde faktisk kjempe stilige kostymer. Alt fra gedigent afrohår til å være sminket med brannskader.

Så til filmen da. Det var trist at det skulle ende sånn for Michael først av alt. Filmen fikk meg til å tenke mye på dansernes situasjon, siden filmen handler mest om Michaels forberedelser med dem. Tenk for en sjokkbeskjed etter alle de forberedelsene til turnéen og etter all lykken de hadde for å være med en av verdens største artister på turné. Fikk mest av alt et mye bedre innblikk i dansingen hans. Og for en fantastisk danser han var da. Må innrømme at jeg syns filmen var liiitt ensformig av og til, men alt i alt meget verdt å se.

Edit: Glemte å nevne at Colosseum kino aldri har vært SÅ stille før som da det i begynnelsen av filmen sto noen linjer om Michaels død.

Musikk på en søndag


Melody Gardot begynte jeg å høre på senest i forrige uke. Musikken hennes er utrolig stemningsfull og perfekt hvis man trenger å slappe litt av. Er glad for jeg oppdaget henne på Skavlan. Stearinlys må også tennes!