tirsdag 29. desember 2009

Godt og blandet

Som jeg skrev i forrige innlegg så jeg Avatar på mandag, og det ble heldigvis ikke en skuffelse. Den var faktisk bedre enn jeg hadde trodd, en helt fantastisk film! Kanskje den beste filmopplevelsen jeg noensinne har hatt. 3D rocker! Ingen burde være i tvil om de skal se den.

Ellers har jeg hatt noen fine juledager, og fått masse fint. Her er noen av gavene jeg satt stor pris på!



Denne har jeg allerede lest ut, fin!



Vibrerende mascara fra Estée Lauder. Morsom, men vet ikke om jeg kan si at den er så mye bedre enn vanlig mascara.





Gleder meg til å se fine Johnny igjen i Public enemies.



Juledagene mine er late med mye mat, søvn, lesing, tv, shopping og se på youtube. Men sånn skal det vel være! Jeg prøver å nyte det mens jeg har ferie fortsatt. Her er en video med Alicia Keys jeg ser mye for tiden, Try sleeping with a broken heart er en nyydelig sang!

mandag 28. desember 2009

Avatar



Med jobbhelg på sykehjemmet overstått(!) skal jeg på kino ikveld og se Avatar. Jobbhelgen gikk kjempe fint, var bare koselig å jobbe og å se pasientene igjen.

Førsteinntrykket av Avatar var heller negativt, kunne absolutt ikke tenke meg at jeg kom til å se den, men etter litt vurdering kom jeg frem til at jeg skal se den allikevel. Syntes først den så ut som nok en kjedelig, overdreven fantasy film, og den så også litt teit ut. Men flere har anbefalt den sterkt, den har også fått strålende kritikker fra alle aviser, og etter en titt på den lengste traileren syns jeg den ser både spennende og fin ut. Gleder meg til å se hvordan det går med soldaten når han møter en av de kvinnelige beboerne på planeten Pandora.

torsdag 24. desember 2009

The happy season is here




Da var alt klart til jul, og julestemningen har faktisk kommet. Det begynte nettopp å snø masse ute, perfekt til i morgen/idag(siden klokka er over 12) :)

God Jul! :)

mandag 21. desember 2009

Making my dreams come true



En amerikansk skole laget en musikkvideo der alt foregikk baklengs, eller den spilles baklengs med andre ord.. Resultatet ble kult! Feelgood sang!

Brittany Murphy



Leste ikveld den tragiske nyheten at Brittany Murphy er død, 32 år gammel. Hun ble funnet livløs på badet sitt.

Alltid rart når noen så plutselig går bort.. Den rollen hun hadde som jeg syns var best, var i en av mine favoritt filmer, "Girl, Interrupted", med Angelina Jolie og Winona Ryder. Fiiin film, som hun nesten spilte litt for godt i. Tenkte nesten at hun viste litt hvem hun var, selv om hun spilte en psykisk syk jente. Hvem vet...

torsdag 17. desember 2009

Santa baby



Fin fremføring fra Shakira av "Santa baby".

Liker spesielt måten hun synger på, fra lyst til mørkt.

Husker jeg hørte denne sangen først da Madonna covret den.

Juleferie



Da var det endelig juleferie. Eller eksamen var faktisk ferdig for 2 dager siden, har nytt ferien i en og en halv dag så langt. Tiden får vise hvordan eksamen gikk... I hvertfall har jeg endelig tid til å blogge litt igjen, og ikke minst få livet mitt tilbake, og de vanlige tingene jeg bruker å gjøre utenom å LESE TIL EKSAMEN 3 UKER I STREKK. Har aldri jobbet så hardt før, så nå syns jeg at jeg fortjener ferie!

Har impulsivt laget meg en appelsin- og kaneldrikk jeg fant oppskrift på, på Tine.no. Var i tvil om den skulle være god, appelsin i kaffe hmmm... men den var kjempe digg! Kjenner at julestemningen endelig kommer, har julemusikk på og koser meg med drikken.

Her er oppskriften som virkelig anbefalles, den er lett å lage!

2 dl TineMelk Hel
1 dl kaffe , sterk
½ ts kardemomme , malt
½ ts kanel , malt
3 ss nypresset appelsinjuice
½ ss sukker

Slik gjør du
1. Varm opp melken, ha i krydder og appelsinsaft. Rør om.
2. Smak til med sukker og server, gjerne med ekstra dryss krydder og/ eller revet appelsinskall.