mandag 29. mars 2010

Påskeferie




Påskeferien i år tilbringes som de fleste andre påskeferier i Årdal i Sogn. Det er min bestemors hus som nå er ubebodd vi bruker å bo i. Det er veldig vakkert der, med høye fjell og fjorder. Jeg gleder meg til å komme bort litt! Trenger et avbrekk fra hverdagen nå og bare komme bort... Selv om jeg må lese til eksamen som er snart om en måned, blir det i hvertfall en pause fra forelesinger. Regner med et par skiturer med det klassiske påskegodtet, Kvikk lunsj, appelsiner og en pose med marsipan og sjokolade fra Nidar. Godt vær hadde også vært fantastisk!

God Påske!

onsdag 24. mars 2010

New York

To herlige sanger om New York rett og slett! Byen jeg håper på å besøke en dag veldig snart.



onsdag 17. mars 2010

Onsdag

Blogging har det plutselig blitt lite av denne måneden, forrige uke gikk i ett. Siden sist har jeg rukket å vært på koselig jentekveld og bytur, jobbet noen vakter på sykehjemmet, sett Alice i Eventyrland og sett på Oscar utdelingen. Penelope Cruz var en av de nydeligste den kvelden syns jeg...



Alice i Eventyrland hadde jeg skyhøye forventninger til, men etter å ha sett en film som Avatar som er helt utrolig i 3D, syns jeg den var litt lite actionfylt og hadde ikke noe spesielt gripende ved seg, men for all del... Den var absolutt morsom, elsket de fantasifulle dyrene, og Johnny Depp var helt utrolig, som vanlig, i rollen som Hattemakeren. Tenkte omtrent ikke over at det var han, selv om han er min store favoritt skuespiller. And the green eyes, cool!

søndag 7. mars 2010

Dagens kjole



Olivia Wilde i Ralph Lauren kjole

Søndag


(Bilde fra Østensjøvannet)

Nå skal jeg snart ut på ski, og humøret er på topp! Så fint vær med sol og skyfri himmel som vi har idag må bare utnyttes.

Ikveld/i natt blir det Oscar utdeling. Vurderer å sitte oppe, og se i hvertfall halvparten om ikke hele showet. Blir i såfall en trøtt dag på forelesing i morgen!


Vakre Audrey Hepburn med sin Oscar. Blir morro å se masse fantastiske kjoler. Også heier jeg på Avatar! Fins ikke maken til den filmen.

Siden sist har jeg hatt en fantastisk fredag, vært på ridetur! Hadde ikke ridd på 9 år, men kunne fortsatt et par teknikker. Trodde jeg skulle få en hest av normal størrelse, men hesten var gigantisk, 1.80 høy over ryggen! Hadde litt høydeskrekk da jeg skulle ned for å si det sånn.. Og liitt skummelt i starten, måtte klamre meg fast da den travet, men ble en stoooor opplevelse! Vi travet gjennom skogen og på små stier. Anonymisert bilde, har ikke det umiddelbare behovet for å bli gjenkjent :p



mandag 1. mars 2010

Trøtt og sliten mandag



Sov dårlig i natt, så var ikke helt i form på forelesing idag. Var nesten litt vanskelig å kommunisere med folk også, litt utenfor kan du si :p Men jeg kommer sterkere tilbake i morgen! Jobbet dessuten til ti igår kveld. Liker dårlig å ikke få sove. Ble vel 3 timers søvn på meg. Lå og irriterte meg over noe, som nå virker som bagateller selvfølgelig. Typisk at alle tanker er verre i mørket.

Derfor er det deilig med den sedvanlige tvkvelden jeg bruker å ha på mandager. Begynner først med en ny sesong av Farmen kl 20, og jeg som aldri har sett det programmet... Så Harald Eias nye program Hjernevask kl 22.30 og to fantastiske Sex og singelliv episoder etterpå. Første gang Hjernevask sendes, og jeg tror det kan bli skikkelig bra! I serien tar han for seg populærvitenskapelige spørsmål rundt arv og miljø. Ikveld er det likestilling mellom kjønnene som er tema. Med spørsmål som "Hvorfor blir så få kvinner ingeniører og bygningsarbeidere? Skyldes det påvirkning under oppveksten, eller er kvinner og menn født med ulike interesser?" Det blir visst sterke motsetninger mellom Harald og forskerne han intervjuer, og det skrev jo media om for en tid tilbake. Blir spennende å se om de kommer til noe enighet, og generelt hva de kommer frem til. Og Harald er en herlig fyr :)