fredag 25. juni 2010

Spaniatur
I natt drar vi endelig til Spania, til Palma de Mallorca! Litt harry og typisk "charterreisemål" kanskje, men skal nok greie å kose meg jeg :D Bare se hvor herlig det ser ut på strandbildet!

Syns det er en velfortjent ferie - fikk vite karakteren på Spesialpedagogikk idag, jeg fikk B! :D Er overlykkelig, trodde det gikk ganske dårlig og at jeg var heldig hvis jeg i beste fall fikk en C... B hadde jeg aldri i livet trodd på!! Rart det der, man tror alltid at alle andre skal være så mye bedre enn seg. Hadde tre fag i år, og klarte å oppnå B i to av fagene. Er vel lov å være litt imponert over seg selv! Gikk over all forventning... :) Ex.fac gikk ikke like bra, men har hørt at karakteren ikke tells bare man har bestått.

På Mallorca skal jeg slappe av masse, med god mat, bøker, shopping, bading og soling. Har fått noen lettleste bøker som jeg ønsket meg, litt blanding av Bridget Jones og Sex and the city, perfekt for lesing på stranda ;) "Sushi for nybegynnere" av Marian Keyes, "The chocolate lovers' diet" og "The chocolate lovers club" av Carole Matthews i bursdaggave. Har nemlig bursdag på søndag, 24 år blir jeg da utrolig nok! Årene går fort, men satser på at livet bare blir bedre jo eldre du blir. Sånn oppleves det nå i hvertfall :)

Ingen kommentarer: