tirsdag 16. juni 2009

Terra Naomi - "Say it's possible"Oppdaget den usignert Terra Naomi en tid tilbake. For en stemme, den treffer rett i hjertet. Minner litt om Alanis Morisette, som jeg har likt/hørt på i 10 år nå. Har savnet en ordentlig artist de siste årene, som er gjennomført, skriver egne låter og spiller et instrument, og ikke minst har en stemme som står ut fra mengden. Håper denne jenta får platekontrakt snart, skal være en av de første til å kjøpe albumet hennes!

Som en kommentator på Youtube skriver om Terra Naomi: I cant believe good music finds its way back! thx to the internet and SPECIAL thx to you! (Ignorer skrivefeil)

Er det noen som fortjener det, er det henne. Mer enn artister som Tone Damli Aaberge, Lady Gaga og Katy Perry. Huff, de er virkelig gnålete. Syns ikke de har noe å komme med, eller at de har noe å si gjennom musikken "sin". Men veien til plateselskap, hitlistene og ukebladene har de utrolig nok funnet. Ingenting galt med å underholde, som jo popartister har tradisjon for, men hjernedød underholdning/tidsfordriv skal ikke være det eneste man gir publikumet sitt. Hvis ikke du har et dypere formål med det du gjør, gir noe personlig av deg selv i musikken, syns jeg man kan bare holde seg unna den bransjen.

I tiden vi lever i virker det som utseende og å spille på sex har altfor mye å si, resultatet blir at det overskygger god musikk som kunne blitt gitt ut, eller fått oppmerksomheten den fortjener. Ble litt upresist det her, men å gå i detaljer tar lang tid og kunne skrevet et innlegg så langt som evigheten om det her. Sånn kan det gå når man er glad i musikk!

Ingen kommentarer: