lørdag 2. januar 2010

Godt nyttår...Forsetter i det nye åretNettopp vært ute og kjøpt meg en kakao. Nam, noe av det jeg liker best med vinteren er varme drikker!

Da var det et nytt år, med mange nye muligheter... Hadde en rolig nyttårsfeiring i år, med familie og en god venninne. Vi så Harry Potter, spilte 21 spørsmål og drakk rosa champagne. Må sies at den var kjempe god. Syns ikke det er nødvendig å gjøre så mye ut av nyttårsaften, så det var helt O.K å bli hjemme i år.

Idag har jeg vært på salg, men endte med å kjøpte en genser som ikke var på salg. Mitt nyttårsforsett bør nok være å minske forbruket en smule

...og et annet forsett er å lese flere bøker.

Nå i juleferien har jeg endelig tatt meg tid til å lese, og spør meg selv hvorfor jeg ikke tar meg tid til det ellers i året. Det er jo så mange spennende bøker! Enda en KLISJÉ, men bøker gir meg enormt mye. Er en person som kjeder meg ganske fort, og da kan jeg i 2010 begynne å kurere det med å lese, istedenfor å surfe meningsløst rundt på nettet.. Da kom jeg på et til nyttårsforsett; å bruke litt mindre tid på pc og nettsider som er mer eller mindre tanketomme og meningsløse, f. eks FACEBOOK. Fysj, man blir nesten avhengig når man først begynner å titte innom der ukentlig.. Daglig for å være ærlig, og det kan jeg være på min egen blogg, hehe. Jeg savner nesten livet mitt før Facebook :p Nysgjerrige sjeler som meg bare MÅ se om noen har skrevet noe nytt eller lagt inn noen morsomme bilder. Det har utviklet seg til å bli sånn at jeg "følger med" på folk jeg ikke har sett på noen år, ikke kommer til å ha kontakt med igjen av ulike grunner, og det er jo ikke noe annet enn MYE bortkasta tid. Bilder og informasjon kommer til mitt forsvar opp på hovedsiden, så ofte er det vanskelig å unngå å følge med på hva andre gjør der inne.

Jeg må rett og slett la være å gå inn på Facebook.

Tenk på hvor mange bøker jeg kunne ha lest på den tiden jeg bruker der. Dette er jeg NØDT til å gjøre noe med! Bøker som tidsfordriv er et fantastisk bedre alternativ. Man blir vel hverken yngre eller smartere med årene...Sannsynligvis. Da er det nok en positiv greie å prøve å bli mer belest, for jeg føler at det er noe man har utbytte av på kjempe mange måter. Har dessuten mindre pensum å lese i år, så nå er det ingen unnskyldninger for å ikke lese mer skjønnlitteratur. Har hittil lest På vegne av venner av Kristoffer Schau, og leser nå Vidunderbarn av Roy Jakobsen.

Det sier vel litt at dette var mitt første innlegg med tag "litteratur".

Et annet nyttårsforsett er faktisk å begynne å trene(vet det er en klisjé, men men.. Det er mer for velvære og å bli litt sprek og sunn, enn det er for å slanke bort noen ekstra kilo)

2 kommentarer:

Anonym sa...

facebook + kakao = max koos :))

Bakgårdskatten sa...

Jaah, må innrømme at jeg har vært der hver eneste dag i 2010.. er jo bare 3 dager sålangt, men likevel :/ Avhengighet! Hehe :)