onsdag 5. august 2009

Copenhagen, here I comeIdag bærer det nok en gang til København med båten. Bakgårdskatten og venninner syns det er like koselig tur hver gang, og ikke minst det vi har råd til for tiden.

Har vært lite blogging i sommer, men regner med at når høsten kommer snikende med regntunge dager, gjøres det mer av bloggingen. Slike dager har det jo forsåvidt vært nok av allerede. Ellers har det uansett ikke hendt så mye annet enn jobbing de siste 2 ukene. Penger blir det i hvertfall ut av det!

Forresten så var denne Bakgårdskatten så flink at hun begynte med trening igjen igår, sommerens første joggetur(eller første siden juni en gang) i skogen sto for tur. Var hardt, hardt, hardt å begynne igjen etter måneder med latlatlatmannsliv og god mat. (Var såvidt hun fikk på uniformen på sykehjemmet. Eller hvordan var det nå? Kanskje noe galt med strikken i buksa?) Vet hvor bra det føles etterpå, så hun er pent nødt til å begynne å jogge likevel, selv om man blir rød som en skinke i trynet hver eneste gang. Er vel nå grunnlaget for god helse legges for resten av livet. Noe sånt.

Holdt på å glemme The Big News; har kommet inn på spesialpedagogikk på Blindern. Er spent, spent, spent. Håper det er noe jeg vil like!

Satser på mer blogging mot helgen. Adios!

Ingen kommentarer: